╰┈ Vackert bröllop i Varberg!

Allt började under eftermiddagstimmarna när det var dags att hämta upp sonen från förskolan. Kände irritation då skolan informerade oss att enbart en liten stund innan jag hämtade honom att ’sonen fått en spade i ansiktet under förmiddagen och inte ringt oss tidigare då de inte velat oroa oss!’ Det är nu oron kommer. De informerar inte när saker och ting händer. Vad händer om dem glömmer informera oss när en olycka hänt under förskolan? Förvärras situationen hemma och man är omedveten om vad som hänt tidigare under förskolan. Hellre för mycket information än för lite och att man är orolig vad som händer bakom kulisserna. Kom åtminstone hem i tid, fixade i ordning dem med finkläderna och packade i bilen. Hade packat väskorna, tagit fram finkläderna och fixat mig i ordning innan man hämtat upp sonen. Därefter kom mannen hem och fixade sig i ordning. Innan man visste ordet utav det var vi på vägarna ner till Varberg. Dags för bröllop och fler minnen tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s