Baby on Board

.. Förlossningsväskan ..

Tog äntligen initiativet och ringde in till förlossning under förmiddagstimmarna. Ställde frågan angående om sambon får stanna kvar efter förlossningen eller inte. Det är så skillnad mellan olika Bb. Hade vi valt en vaginal förlossning hade sambon fått stanna i högst tre timmar efter att dottern föds. Eftersom vi nu har en valt planerat snitt framöver. Får sambon stanna kvar tills det är dags för oss alla att lämna sjukhuset. Vilket känns som en enorm lättnad! Det är upp till mannen hur många dagar han nu stannar med mig och Brianna på bb. Hade känts säkert om han stannar åtminstone de första två dygnen. Därefter kommer sonen behöva träffa oss båda eller åtminstone en utav oss. Saknade kommer bli stor för honom. Kändes dags med att kolla igenom bebisen förlossningsväska och se så ingenting fattas eller behöver köpas hem innan dess. Märkte på direkten att man behöver köpa hem några byxor. Krämer och oljor för huden. Kanske en snuttefilt? Annars ser det bra ut hittills och har det man behöver. Kommer behöva packa min väska med; kläder, snacks och med mera. Det är nu man börjar räkna ner dagarna!

Fyra bodies
Två pyjamas
Ett par byxor
Sex par strumpor
Två filtar
Två strumpbyxor
Ett par mysiga tofflor
En klänning för hemfärg

2 thoughts on “.. Förlossningsväskan ..

  1. Åh va skönt att höra att du får ha sambon vid din sida under hela vistelsen trots pandemin! 🙂 och va mycket söta små kläder du har packat, såååå gulligt att det pirrar i kroppen på en! ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.