Student of Life

.. Vart tog respekten vägen ..

Trots att man vaknade någonstans vid halv sex-tiden. Känner man sig helt utvilad. Kom hem lite efter halv nio och drog oss tillbaka på direkten. Trots att man vaknade upp vid ett få tal tillfällen; toapaus, törstig och kramp i höger vad. Sov man igenom natten som en gravid prinsessa. Vaknade utav att dottern har hicka i magen. Speciell känsla om man nu jämför med hennes sparkar och kullerbyttor hon självklart föredrar. Någonting som har varit gårdagens stora irritationen är grannens musik som dunkat igenom dalen och fortsätter till idag! Det där kan seriöst inte räknas som musik. ❝Dunk, dunk, dunk!❞ Ingen sång eller instrument. Personligen känner man lite tur med att vi inte bor tätt intill dem. Ändå finns medlidande för grannarna som faktiskt gör detta; det bor ett annan småbarnsfamilj lite längre upp på vägen som är grannar till dessa party-nissar. Hur orkar man stå ut med deras dunkande musik från klockan åtta på kvällen till sju dagen efter. Skulle aldrig göra detta. Vart försvann respekten för dina grannar?

Fått många komplimanger med att man har ett öga för att fotografera. Märker tydligt kring det man inte har kunskap för. Bygger en bokhylla på övervåningen som inkluderar lister och många olika vinklar. Sambon är nu hantverkare. Har verkligen inte bara ett öga för detta: utan en riktig hantverkares själ. Står och talar med kunskap. Personligen nickar och ler man. Förstår ungefär en tiondel och blir allt mer ovetande om vad han pratar om desto längre in i projektet vi kommer till. Mannen kämpar och är verkligen jätte duktigt. Har turen som har honom vid vår sida. Så vi kommer någonstans med alla våra projekt som man nu har kommit på. Spännande!

Tänkte börja med utryckningen. ❝Skönt med lördag❞ och påminner snabbt om att det är ändå söndag. Dagarna som gått så långsamt sedan man blev avstängd. Har nu plötsligt ändå traskat iväg. Grannen kör vidare med sitt ❝dunkande❞ musik och klockan närmar sig ändå nio-tiden. Sonen står och övar på sitt studs i sovrummet. Sambon kämpat med bokhyllan. Personligen sitter man till sängs; halsbränna, brösten bränns och man verkligen kämpar med humöret på topp. Hört många påpeka att det är nu i graviditeten man glöder och är som vackrast. Ändå känner man sig som Godzilla. Både storleksmässigt och temperamentet. Skall inte komma på tal hur mycket vatten och mat man får i sig jämfört med vanligtvis. Ibland går sonen, katten och sambon på tå för att inte irritera mig. Har några sysslor som skall göras till idag. Som inkluderar dammsuga hela över- och nedervåningen. Därefter påbörja med middagen. Gör nu allt för att slippa höra grannens musik och påminna om den konstanta halsbrännan. Yikes!

2 thoughts on “.. Vart tog respekten vägen ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.