Student of Life

.. När tiden står stilla ..

Tröttheten kom verkligen som en överraskning, rastlösheten och konstant toabesöken. Annars känner man sig någorlunda normalt. Halsbränna och känner små bubblor i strupen; vilket är inte charmigt alls. Gäspar konstant i kvarten, känner myror i benen och vill gärna åka hem. Känner inte alls taggad för ännu ett stick i armen. Tidigare blodprovet har stickigt lite till; inget farligt. Denna gången brändes det till. Inte i hela armen utan vid nålen och runtom. Kanske på grunt utav tröttheten man överreagerar. Antagligen. Skall sitta här i fyrtio minuter till och förskolan har ringt om att hämta hem Lilleman. Han är lite snorig och personalen måste förbli på den säkra sidan. Eftersom man nu är fast här en stund fick sambon lämna arbetsplatsen. Hämta hem honom. Personligen har man i tankarna om att inte somna och så gott det hade varit med frukost. Sitta i solen och njuta utav värmen. Få sova lite längre! Har för tillfälligt förflyttas och skall göra ännu ett blodprov inom kort. Nervöst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.