Student of Life

.. Glukosbelastningstest ..

Inte nog med att somnade vid halv fem tiden kvällen till igår. Hade en magkänsla om att sonen skulle kliva upp tidigare under natten och visste det var viktigt att få någon sömn innan dess. Hade magkänslan rätt? Precis när man somnat fick man sig en iPad i ansiktet utav sonen med den sötaste ❝Snäääälla mamma❞ övertalningen. Att man fick iPaden i ansiktet var inte den söta delen; det var rösten och den nyvakna sonen som var verkligen sockersött. Visste från det ögonblicket att vi inte skulle lägga oss förrän det blir sent. Chansade på nio-tio tiden. Sambon senare på elva-tolv tiden. Kände på mig att man var tvungen att hitta på aktiviteter åt sonen. Trotts att man var helt utmattad och kände sig inte direkt mänskligt. Lyckades ändå kliva upp, fixa mig i ordning och ta med sonen ut på en kvällspromenad. Sambon rekommendera att låta sonen springa mycket på egen hand, upptäcka och få ut den nya energin. Hade en trevlig promenad tillsammans där vi upptäckte vattenpölar, små djur och från ett avstånd syn på en hare. Detta är äventyr för en snart treåring. Väll hemma fixade man i ordning pannkakor för att mätta hans lilla mage. Att få i sig gott med mat kunde ge honom matkoma? När klockan närmade sig åtta-nio kom äntligen sambon hem från sin middag med en nära vän. Han fick sonen direkt på äventyr och aktiviteter i huset. Personligen var man helt slut och som grädde på moset. Fick man inte dricka eller äta någonting. Då man har en väntat Glukosbelastningstest under morgontimmarna. Man var torr i strupen, trött och kände allt var eländigt. Sambon såg allt direkt på mig. Snäll som bara den ställde han upp med att ta hand om sonen tills han somnar.

Minns kort att man vaknade någonstans mitt i natten utav att sambon drog sig tillbaka. Var verkligen tacksam och stolt över sin man. Ställt upp med att vaka sonen tills hans somnat. Hann inte säga så många ord till honom förrän man somnade om. Därefter gick allt fort. Det var morgon igen, sambon åkte till jobbet och sonen stod vid min sida. Klarvaken och ville se på traktorer på Youtube. Därefter var vi iväg med att fixa oss i ordning. Personligen känner man sig helt torr i strupen och tycker inte alls detta test verkar vara någonting enkelt. Alltid varit noga med att ha ett glas med isvatten vid sängbordet vid läggdags och att dricka ofta under dagen. Att inte gå chansen att dricka eller äta frukost tills efter nio tiden. Jobbigt och något man tagit föregivet. Barnsligt utav mig att klaga på ett halv dygn utav vatten och mat. När så många människor lider varje dag utav törst och hunger. Man är inte van med detta. Känner mig klenare och längtar tills man får dricka lite vatten igen. Får lugna mig med att det inte är långt kvar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.