Student of Life

.. Vilken strålande vårdag ..

Vad hände här? Vilket underbart vårväder vi har fått. Känns verkligen underbart. Sjutton grader varmt, kan äntligen sitta utomhus i solen och njuta utav värmen. Man får nästan sommarvibbar. Satt utomhus i någon timme innan sambon och sonen kom hem från deras lång promenad. Fick i oss lite lunch. Tanken var att koppla av i skuggan, läsa min bok och sonen kunde pyssla med sina appar på iPaden. Värmen kan bli en chock för de yngre och hade inte varit så bra om sonen somnade för natten för tidigt. Tog inte lång tid förrän vi fick trevligt besök. Det var min egna farfar som kom förbi. Som många utav er känner till har man inte föräldrar kvar vid liv och det är nog enbart min farfar som är kvar utav den äldre generationen. Självklart har man turen med syskon, kusiner, sysslingar och en moster. På grund utav Covid-19 har man inte fått chansen att träffa någon utav dem på väldigt länge. Var verkligen trevligt och en underbar överraskning att få träffa honom. Har tänkt mycket på honom och detta besöket behövdes verkligen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.