Student of Life

.. Plötsligt så händer det ..

Det händer ganska ofta att sonen somnar vid fyra-sex tiden och somnar för natten. Sambon åkte iväg på middag med en vän i Göteborg. Hans vän fyllde år nyligen och detta var ett perfekt tillfälle med att äntligen ses. Umgås och kunna prata ut om allt möjligt. Eftersom sonen nu ändå sov fanns det inga problem med detta och skulle förmodligen lägga mig i tid med. Åt lite kvällsmat, fixad mig i ordning och därefter beslutade om att dra mig tillbaka. Helt slut. Hann precis somna då man fick en iPad på ansiktet. ’Snääääälla! Kom från sonen som ville att man skulle öppna iPaden så han kunde spela spel eller se på Youtube. Där sprack den bubblan om att lägga sig i tid. Eller så får man passa på nu när han är lugn och ser på Youtube. Hoppas verkligen, håller tummar och tår att han nu ändå lägger sig någorlunda i tid.

One thought on “.. Plötsligt så händer det ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.