Student of Life

.. Anledningen till två språk ..

Har fått många frågor och fundersamma läsare kring ❝Varför man nu vill skriva varje inlägg på två språk?❞ Svenska respektive Engelska. Vanligtvis får man ofta många besökare från Irland och Skottland. Besöker bloggen tjugo-tjugofem gånger per vecka. Har ofta små besökare från världen över. Det är vanligare med att upptäcka de engelsk talande länderna. Amerika, Irland och Skottland. Eftersom man har lite svårigheter med att få översättningsprogrammet att fungera på bloggen har man funderat på att skriva inläggen först på Svenska och därefter på engelska. För att alla besökare skall få möjligheten med att kunna förstå det man skriver. Totalt nitton personer röstade här på bloggen utav anledningen till att skriva på två språk. Du kan hitta läsarfrågan – Här! Totalt har tio personer röstat ‘Nej‘ till att ha engelska som en möjlighet på bloggen. Nio personer har röstat ‘Ja.’ Kommer låta dagens läsarfråga stå öppen till slutet utav nästa vecka. Tar den stora möjligheten och personliga beslutet till då. För det ni ser ovan på bilderna är denna veckans besökare och vart dem kommer ifrån. Spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.