Student of Life

.. Välkomnar fredag med glädje ..

Startade morgonen med en sådan självkänsla och på ett toppen humör. Inga synliga moln på himlen, Lilleman var samarbetsvillig och morgontimmarna gick kanon bra hela vägen till förskolan. Fanns verkligen ingenting att klaga över och kändes som en riktig mysig fredagsmorgon för hela familjen. Sovit kanon bra, utvilad och fann mina favorit kläder nu under graviditeten. Allt gick verkligen som planerat. Det var precis till man kom till förskolan då allt verkligen gick nerför. Sonen var inte helt nöjd för att man lämnade honom och säga ’hejdå!’ Var verkligen ingenting tänkbart för ögonblicket. Irritationen i hans ögon. Det skulle gå över; dock kändes det lilla i mamma-hjärtat. Drog vidare till arbetet. Hamnade bakom långsam trafik, missade spårvagn och fick stressa till arbetsplatsen för att fixa mig i ordning. Försökte övertala om att det var tillfälligt och inget långvarigt. Passet på förmiddagen gick verkligen kanon bra; har ingenting att klaga över. Väll tillbaka hade min personliga nyckel in till omklädningsrummen och kontoret försvunnit. Som grädde på moset tappade man matlådan i lunchrummet.

Vad hände där? Hur orkade man verkligen hålla alla känslor inne? Fanns så mycket inom en som ville enbart bryta ut; tårar och bli tröstad utav någon. Lyckades ändå hålla ihop och lösa problemen. Slutade all otur? Icke-sa-Nicke! Mitt Treserva konto hade försvunnit eller blivit avstängd. Fick svårigheter med chefen med att få den helt återställd. Lyckades ändå lösa det problemet efter arbetspasset. Fick även informationen om att man blir avstängd nu från jobbet fredagen nästa vecka. (23/4) Sonen får självklart fortfarande gå dagligen till förskolan och umgås med sina vänner. Får mer tid nu med att pyssla här hemma, renovera försiktigt i dotterns och sonens rum. Planera och se vad som behöver köpas in. Känns konstigt att det är snart enbart två månader. Imorgon är det åttio dagar kvar tills Brianna är här med oss. Så spännande. Efter denna oturliga dagen. Vände allt för mig; sonen var på en kanon humör, var mycket mys under kvällstimmarna och skall äntligen få njuta utav en trevlig helg med familjen! lugn och ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.