Student of Life

.. Vad gör man nu ..

För mig var detta en helt vanligt morgon. Ingenting annorlunda från andra dagar. Har sina rutiner och tar sig upp. Fixar sig i ordning och därefter redo med att lämna hemmet; köra Lilleman först till förskolan och därefter till sin arbetsplatsen. Det var någonstans lite efter förskolan man fick svårigheter med att hitta sitt arbetsschema och dagens alla besök. Skickade iväg ett snabbt meddelande åt planerarna och körde sista biten. Väll framme vid parkeringarna fick man informationen om att man är nu ledig. Tisdag och onsdag. Onsdagen var inte helt en överraskning. Då man inte är helt ledig. Kommer träffa lite viktiga människor; psykolog, barnmorska och andra personal som skall hjälpa mig få igenom mitt snitt. Förhoppningarna finns där att de vill hjälpa mig. Ingenting är säkert. Däremot hade man ingen aning om min ledighet till idag. Kom som en överraskning. De ändrade mitt schema eftersom man nu var på utbildning under gårdagen. Måste blivit en missförstånd eller så har man inte hört att de ändrat någonting på schemat. Vad gör man nu till idag? Har tyvärr en lång lista med saker som skall göras och som är halv färdigt här hemma. Förmodligen blir det att städa. (Spela lite!)

8 thoughts on “.. Vad gör man nu ..

  1. Skönt ändå med en ledig dag som du inte alls hade räknat med. Då får du ju lite tid till att fixa det som halv färdigt och även spela lite med. Kan tänka mig att det är lite svårt att få igenom ett kejsarsnitt och att det krävs endel att få det. Håller tummarna att du får igenom det

    Liked by 1 person

  2. ja ibland är att göra listorna så långa, bra att växla dom med nöje också så man får lite vila och nöje också det är ju super viktigt ❤

    Like

  3. Vad skönt ändå med en oplanerat ledig dag, kan ju vara bra dock med lite framförhållning… Jag håller tummar och tår att du får ditt snitt beviljat. Jag har fått bilden av att det verkligen gäller att träffa rätt personer.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.