Student of Life

Skönt med lite egentid

Kändes helt icke förberett och överraskande att komma hem från arbetet. Ledig. Trots förvåningen så kändes det ändå skönt att nu få komma hem och koppa av. Tvingande mig själv att försöka vila någon timme under förmiddagen. Då man sovit dåligt under helgen och veckan där innan. Kände mig helt återhämtad från min vilostund och mer motiverad med att nu koppla av. Hade ingen energi med att städa och pyssla. Vill helt enkelt; ligga till sängs, se på film och äter onyttigheter. Vilket man nu nästan aldrig gör. Spela lite på datorn och dra på benen lite överallt i huset. När klockan var runt lunch fick man skärpa sig och börja med städningen. Hann med tvätt, disk, plockat bort leksakerna och bäddat alla sängarna. Ser inte så pjåkigt ut. Någon har ändå håll huset i ordning. Rent och fint. Kanske man ändå behövde denna tiden med att koppla av, lyssna på kroppen och inte göra så mycket. Njuta utav stunden med lugn och ro.

6 thoughts on “Skönt med lite egentid

  1. Egentid är viktigt och vad skönt att du vilade lite innan du tog tag i sysslorna, här har jag med städat lite ikväll. Skönt och få det gjort. Vad spelar du för spel på datan? 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.