Student of Life

Dags för Insulin delegering

Mitt under utbildningen inom medicin delegeringen erbjöd läraren två platser som lediga till insulin delegeringen under eftermiddagen. Eftersom man nu har diplomet för webb utbildningen var detta ett perfekt tillfälle med att fixa båda utbildningarna på samma dag. Varför inte ta chansen? Hann äta lunch i mellan och är nu på plats. Man har gått igenom all denna information tidigare igenom gångerna man gått delegering; dock är det viktig information och kan inte gå igenom den för många gånger. Vården utvecklas. Det gör just informationen och dess kunskap med. Var lite läskigt att ta blodsockret på sig själv. Dock lyckades man utan problem och är nu mer förberedd med att göra diabetes kontrollen på sjukhuset nu om en halv vecka. Misstänkt att ha graviditets diabetes. Hålla tummarna på det bästa!

One thought on “Dags för Insulin delegering

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.