Student of Life

Åttiofem dagar kvar

Hade förväntningarna om att sonen skulle vakna lite tidigare nu under förmiddagstimmarna. Vaknade något tillfälle under natten då katten trillade ner från bänken i hallen. Annars har det varit tyst och lugnt i huset. Sov verkligen tungt. Lilleman vaknade inte ens utav sambons väckarklocka. Var ett tag sedan man nu kände sig såhär utvilad och på humör. Hann fixa mig i ordning, dricka och ta tabletterna. Därefter var det dags att väcka sonen. Samarbetade med mig och vi blev klara på nolltid. Körde därefter till förskolan och därefter till arbetsplatsen. Behövde lämna in telefonen på service och därefter skall man på utbildning inom delegering nu på förmiddagen. Känner att det är ett perfekt tillfälle och vill inte förbli en gravid börda utav delegering. Har man det avklarat och kan äntligen arbeta på riktigt. Hur känner jag kring detta? Självklart vill man arbeta kvar tills juni och det inte är långt kvar. Tyvärr är läget som det är. Ledningen är enbart orolig för oss gravida och medmänniskor i riskzonen.

Det är äntligen nu man kan påbörja räkna ner inför dotterns ankomst till världen utan dåligt samvete. Åttiofem dagar kvar! Det är galet hur fort dagarna har gått och om fem dagar så är vi nere i åttio dagar. Det är enklare och även roligaste nu att räkna ner dagarna. Trots det roliga; är vi inte klara i helheten. Lillemans och Briannas rum är inte klara ännu. Tapetseringen eller möbleringen. Brianna kommer få lite mer nya dekorationer och förberedelser inför hennes ankomst. Annars är vi så småningom klara. Har ett besök på Ullared bokat till denna månaden. Längtar med att få handla in nya bebis saker. Spännande! Det som känns som tuffast är att man kanske redan blir avstängd nu om tre veckor. Vill så gärna arbeta kvar till juni. Det är tyvärr ledningen och chefen som bestämmer; så är det maj månad som gäller. Hålla tummarna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.