Student of Life

Mammas trötta Lilleman

Trots att sonen har varit hos svärföräldrarna sedan fredagen. Har man faktiskt saknat honom. Kramarna, skrattet, personligheten och mycket mer. Kändes självklart skönt med lite egentid med sambon, lugn och ro. Han var verkligen saknad i familjen och välkomnade hem honom med så mycket kärlek. Efter massor utav mys och skojigheter blev Lilleman helt utmattad. Somnade tillsammans med mig i soffan. Vaknade i efterhand utav hans små ryckningar. Var upp honom på rummet och beslutade att det var dags att sova för natten. Skulle ändå upp tidigt under morgondagen. Förskolan. Behövde verkligen sömnen och vila inför imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.