Student of Life

Skönt med en tidig promenad

När väckarklockan gick igång nu på morgonkvisten, fanns känslan där att trycka på snooze-knappen och somna om. Inte nu för att man var direkt jättetrött. Kände mig dock inte tillräckligt fräsch och hade enbart inte motivationen med att öppna ögonen. Lyckades trots detta; vakna upp och göra mig i ordning. sätta mig i bilen och köra mot jobbet. Väll framme vid parkeringarna upptäckte man att spårvagnen skulle ta tjugo-trettio minuter innan den skulle komma förbi. Tar runt tio-tolv minuter att gå. Alltid varit små lat nu på morgonen då man inte har motivationen med att gå långa sträckor med foglossningen. Vänta till spårvagnen kunde enbart leda till att man nu skulle förbli försenad till jobbet. Det ända alternativet var med att promenera till arbetet. Vilket nu efterhand inte var så farligt; uppfriskande och kändes skönt med att få komma ut! Motivationen har aldrig varit på topp med promenader och har alltid försökt ta den enkla vägen. Kommer förmodligen att promenera till arbetat nu framöver när man får chansen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.