Student of Life

Myskväll med sambon

Kändes verkligen skönt tidigare med att lämna arbetsplatsen och köra vägarna hemåt. Var inte direkt utmattad. Återfick energin och motivationen när man lämnade arbetsplatsen. Trots att man trivs verkligen jättebra, behöver man lite ledig tid till och från. Kände att den tiden var inne. Behöver lite egentid, lugn och ro. Körde vägarna förbi, såg att mataffären sålde jordgubbar och glass till extrapris. Kände att det skulle bli perfekt för mig och sambon. Då sonen sover hemma hos svärföräldrarna. Barnfritt. Tyvärr var jordgubbarna slutsålda och fick ändå med mig glass hem. Sorbet och en chockad glass. Perfekt med att komma hem till en nybadad säng, fylld med kuddar och filtar. En spännande film och massor utav nya med sambon. Kan inte bli mer mys-varning än detta. Fick lite egentid för musik, spelande, förbereda matlådor och väskan för morgondagens arbetspass. Redo för att nu dra mig tillbaka, sätta väckarklockan och påbörja en ny morgondag. Tänk att det är snart åttiofem dagar kvar tills dottern är här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.