Student of Life

Väcker nörden inom mig

Laddade ner mitt första spel på min dator kvällen till igår. Brukar inte föredra spel på datorn. Därefter har man knappt tid för att spela nu för tiden. Mycket utav fritiden hamnar på att städa, jobba och att spendera på familjen. Igår tog man chansen och laddade hem – Sims 4. Har inte direkt varit storm förtjust tidigare och har hört mycket gott om denna versionen. Kände att man borde ge den en chans och att det lockade fram spänning från min inte nördiga sida. Har även med stadsliv och med olika årstider. Var verkligen en helt ny spelvärld och så spännande. Glömt bort hur skoj det var med att spela. Tyckte absolut om det och kommer definitivt att fortsätta spela till idag. Beslutade om att tillåta min sim arbeta med sociala medier – typiskt mig. Hann spela någon/några timmar under gårdagen tills tröttheten kom ikapp. Man hade ett pass till förmiddag- och eftermiddagen. Behövde verkligen sömnen.

One thought on “Väcker nörden inom mig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.