Student of Life

Känns mycket bättre till idag

Det var verkligen en förändring på gårdagen och dagens mående. Kände sig nästan patetisk och otroligt svag. Hade inte orken med att hålla ögonen öppna. Man mådde verkligen inget vidare. Personligen mår man rätt bra till idag. Piggare. Motiverad. Toppen humör. Supermysigt att få lite kvalitetstid med sonen nu på morgonen. Kolla på bilarna eller youtube. Små sjunga tillsammans. Älskar att sitta vid ens sida. Hålla handen eller krypa nära famnen på mig. Kände dock att sambon var ordentligt trött själv och känner mig för att pigga till honom. Efter man nu körde sonen till förskolan åkte man direkt vägarna förbi mataffären och köpte med sig ett fåtal varor. Det som nu behövdes. Kommer tillaga god middag till ikväll och förbereda nya matlådor framöver. Kommer därmed att tillaga två hela rätter till idag. Kommer därefter ta hand om Lilleman och hans aktiviteter. Så att sambon får chansen med att komma hem och koppla av.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.