Student of Life

Dags för en överraskning

Sambon har sedan länge klagat på våran nuvarande skohylla. Då den hade enbart en hylla och fick inte plats med många skor. Kanske fyra-fem som max. Var så fast vid den så kunde inte riktigt enbart göra mig av utav den. Vi har vid ett fåtal gånger kollat på Ikeas hemsida ifall vi har funnit några fynd och självklart har vi detta. Tyvärr har det inte blivit av med att köpa någon. För en stund sedan fann man en begagnad via sociala medier för femtio kronor och kunde inte neka denna gången. Hade varit perfekt med att överraska sambon med en ny skohylla här hemma. Eftersom sambon alltid har tre skor framme, sonen har två och personligen har man två-ish. Det andra paret har en tendens med att försvinna tillbaka in under trappan. Perfekt tillfälle med att köpa den till idag nu vid halv två tiden. Då man skall hämta hem Lilleman från förskolan. Tog med en liten glass och köpte hem den på direkten. Självklart hade sonen sitt bästa beteende och affären gick väldigt snabb. Man var hemma igen innan man visste ordet om det!

Medan sonen fick mysa ner i soffan framför iPaden, med mjölk och russin. Fick man tillfället med att ta in skohyllan och därmed kasta ut den gamla i ladan. Tills man har kommit på något med den gamla; slänga eller slänga. Det får vi se! Hann dammsuga och moppa i hallen. Dags för att fixa klart matlagningen. Hade lite kvar utav korvstroganoffen. Behövdes lite ris och sedan har vi två matlådor. Gick på mindre än tio minuter. Sedan har man påbörjat med kycklingen som legat i en påse med marinad. Skall nu in i ugnen och gotta sig. När sambon kommer hem blir han serverad god mat, får vila middag och därefter fria händer att göra vad han vill. Det är lite utav hans dag. Har några aktiviteter med sonen på gång. Påbörjar så fort vi har ätit klart. Kommer bli spännande med att se hans reaktion. Man är verkligen taggad!

One thought on “Dags för en överraskning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.