Student of Life

… Ordentligt utmattad …

Under förmiddagstimmarna kom utmattningen som en klockren chock. Yrseln. Beslutade tidigt med att dra mig tillbaka och återhämta mig. Haft många arbetskvällar man kommit hem sent och fått gå upp tidigt. Förhoppningarna var att man nu skulle känna sig piggare efter ett par timmar och därmed ha mer energi. Icke-sa-Nicke. Fort man öppnade ögonen var utmattningen fortfarande kvar. Hade svårigheter med att bibehålla ögonen öppna utan somnade om på direkten. Det som kändes som minuter var egentligen timmar. Förtvivlande hur utmattad och icke nåbar man förblev. Allt eftersom man nu somnade under förmiddagstimmarna vaknade man därefter vid eftermiddagen. Hade inte lång tid kvar förrän Lilleman skulle hämtas och påbörja tillagningen utav middagen. Något gott till kvällen och aktiviteter åt sonen.

När det var dags att hämta upp sonen kände man sig mycket piggare. Som om kroppen återfick all energi och motivation. Kändes mycket bättre och inspiration för aktiviteter kom på direkten. Väl hemma satt vi alla utomhus i solen. Njöt utav värmen och åt glass tillsammans. Hur mysigt lät inte detta? Därefter kom man på iden med karamellfärg i vattnet och med olika temperaturer. Uppskattade det verkligen. Var så spännande med att blanda alla färgerna. Hade röd, grön och blå färg. Blev ett snabbt bad efteråt innan det var dags för mys vid soffan. Hade fixat i ordning våfflor, bilarna på teven och packat ihop massor utav kuddar. Mysigt! När kvällen återvände till oss kom även utmattningen tillbaka. Så när klockan närmade sig nio-tiden somnade vi båda. Somnade på direkten utan problem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.