Baby on Board · Student of Life

Nittio dagar kvar

Det är en sådan skillnad mellan den första och nuvarande graviditet. Kunde inte hålla mig aktiv det minsta med min första, arbetade till vecka tjugo och därefter var man hemma på heltid. Glömmer ofta bort om graviditeten med mitt andra barn. Välkomnade vecka tjugoåtta under gårdagen och arbetar fortfarande på heltid. Imponerad hur mycket man orkar psykiskt och fysiskt. Städar förråd, skafferi och mycket mer. Förgående vecka lyckades man cykla en mil. Har planerat att arbeta till juni om man inte blir avstängd tidigare på grund utav Covid-19. Har inte fått information från chefen ännu vad ledningen/kommunen säger och får förmodligen vänta tills nästa vecka. Har inte bråttom; vill inte bli avstängd med kort notis. Utan förberedelser. Oförberedd. Kommer säkert att lösa sig. Har två månader kvar och tre månader tills hon är här!

Hur känner man sig till idag? Helt utmattad. För er som inte har läst tidigare inlägg hade man ett arbetspass till elva kvällen till igår. Var redan lite trött efter städningen under gårdagen och lyckades klara av ett arbetspass med utan svårigheter. Lilleman beslutade med att det var dags att kliva upp vid halv sex tiden. Lyckades locka med Youtube och massor utav mys under morgontimmarna. Tyvärr var vi tvungna att stiga upp och göra oss i ordning. Haft en dag för att vila upp mig. Återhämta mig från gårdagen. Oavsett hur mycket man än sov nu på förmiddagen så förblev man helt utmattad. Orkade inte ställa mig upp, trött och icke motiverad somnade man om. När eftermiddagstimmarna kom lyckades man ändå känna lite piggare. Inte tillräckligt pigg för att komma på äventyrliga ögonblick. Ändå tillräckligt för att överleva dagen. Tänk att det är nittio dagar kvar tills Brianna är här med oss. Ovant med den tanken. Längtar med än vad man kan beskriva. Har mycket kvar att planera och förbereda. Jamies och Briannas rum skall tapetseras. Sonen skall få nya golv. Brianna kommer få nya möbler, dekorationer, leksaker och kläder. Massor är på gång och har en tidsplan med att hinna med allting. Det är så spännande och längtar med att få börja på en gång!

Brianna är cirka 39 centimeter lång och väger drygt ett kilogram. Hon har stora chanser att överleva om skulle besluta med att födas nu. Dottern kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i ingången till bäckenet. En del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Hoppas fortfarande efter ett planerat kejsarsnitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.