Student of Life

Sista kvällspasset

Kvällen har verkligen känts mer annorlunda än vanligt. Trots att skillnaden inte är stor. Ingenting negativt ännu utan en förändring som kan förbli en förbättring. Detta är enbart på prövning. De har tagit bort rapporttiden under början utav passet. Tycker det går kanon hittills utav kvällen, kör min lilla runda och kan träffa mina fina kunder. Haft samma runda nu i en vecka. Alla är verkligen så underbara och tacksamma. Kunder och kollegor. Allt går verkligen kanon när man arbetar med dessa medmänniskor. Går verkligen inte att klaga för någonting här; självklart finns det irritationsmoment. Vilken arbetsplats har inte det? Det viktigaste är att man löser sådana problem som vuxna och direkt när det uppstår. Har en lång väg att gå tills man har lärt känna alla rutiner och kunderna. Både på dags- och kvällspassen. Alltid varit snabblärd och är omtyckt utav många. Tacksam och betyder så mycket då man trivs med arbetet. Göteborg är verkligen en stad i rörelse, utveckling och fylld med liv. Är det inte våra medmänniskor så träffar man på rådjuren mitt i centrum. Spännande händelser händer inte ofta ute på landet. Det är en helt annan skillnad på arbetsplats och hur de prioriterar varandra. Ångrar inte en sekund att man bytte från landet till stadsmiljö som arbetsplats. Ångrar enbart att man inte sökte hit tidigare. Lyckligt lottad som fick tjänsten och är här för att stanna så länge som möjligt.

När kvällen närmade sig upptäcker man flera negativa sidor med att ta bort rapporten under början utav passet. Många punkter man absolut kommer nämna vid nästa APT- möte eller diskutera direkt med chefen om. Förhoppningsvis så går detta inte igenom och vi får tillbaka rapport tiden. Eller så får vi helt enkelt lösa detta på något annat sätt tillsammans. Har några dags-pass framöver så behöver inte oroa mig på ett tag. Sitter på kontoret och väntar ut tiden tills det är dags att dra sig hemåt. Fått godkännande att lämna för en timme sedan då vi alla redan var klara. Dock beslutade man sig för att stanna lite längre och lämna åtminstone efter halv tio. Hoppas på att det kommer en spårvagn och därefter ta bilen hem. Skönt med att få lämna sonen till förskolan under morgondagen. Man behöver verkligen morgontimmarna till att vila upp sig. Kommer inte vara hemma nu förrän vid minst midnatt. Kommer behöva äta någonting innan man lägger sig. Har nu under kvällen druckit en hel del. Vatten och varma drycker. Har inte ätit någonting sedan vid ett tiden. Behöver inte vara mycket. Enbart någonting litet. Man sover bättre och djupare med lite föda i magen.

Har fått frågan om varför man nu lämnade Nouw? Många har fått för sig att man lämnade portalen på grund utav en före detta vän. Var vän med henne i något år. Toppen person. Vilket är verkligen inte saken. Vi både har vårt förflutna och gjorde båda misstag som slutade med att vänskapen tog slut. Sådant händer. Lämnade portalen för att personligen strular det till för mig för många gånger. Designen, inlägg och kunde inte logga in ett flertal gånger. För några år sedan kunde man få betalt för reklamen på bloggen. Tyvärr får man betala för att få bort den, får inte betalt och vill man ha lite extra måste man betala för det. Trots att designen strular, tar tid för att få kontakt med administratörerna. Det är inte alltid så att man löser problemen på bloggen utan man får leva med dem. Har alltid tyckt om Nouw lite mer förr än WordPress. Snyggare design och enklare med att designa. Det har helt och hållet förändrats. Det är så enkelt att få till en snygg design, behöver inte betala för att få bort reklamen och man kan blogga utan krångel. Känns verkligen skönt med att komma bort från Nouw. Allt detta tävlande om topplistan, hur många följare och vidare. Hade en sådan press dagligen med att komma upp med toppen inlägg och hade man inget; då hade man misslyckats helt. Trivs kanon nu idag och har beslutat att inte återvända till Nouw. Utan trivs bättre på denna portalen där man bloggar på egna villkor.

One thought on “Sista kvällspasset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.