Student of Life

Dags för påsken att åka ut

Trots att vi båda fick dåligt med sömn natten till idag. Kände man verkligen för att vara flitiga efter man lämnat av sonen på förskolan. Inte nog åkte man på direkten för att storhandla. Utan man tog chansen med att rensa och fylla på i skafferiet med nya varor. Detta behövdes då vi tömt större delen utav skafferiet under vinter-halvåret. Försökt att förbli sparsamma. Kändes rätt och på tiden med att fylla upp den ordentligt. Påbörjade med att rensa det som var dugligt och slängas. Dammsög, tog en trasa för att få bort den värsta och därefter fyllde man på. Såg inte mycket ut på bilderna; dock gjorde det en sådan skillnad. Känns inte så tomt längre och man kan kolla i skafferiet med gott samvete. Köpte inga onödigheter som godis, chips eller sådant. Då man har fått strikta regler utav barnmorskan. Någonting annat man tröttnat rejält på är dessa påskägg som ligger tvärs lite överallt i huset. Beslutade därmed att tömma huset helt från påsken. Packade ihop alla kartonger, plast, glas och sådant för att lämna på återvinningen. Förberedde även med soppåsarna. Dammsög i hallen och därmed kände man direkt att man hade ett lågt blodtryck. Yrsel i duschen, svårt att gå rakt och helt utmattad efteråt. Önskade man tog chansen med att vila tidigare. Fick trettio minuter. Kände dock att det inte direkt räckte till och får vila mer till imorgon. Måste lyssna mer på kroppen! Skall nu iväg för ett kvällspass till elva tiden. Hoppas verkligen ni ALLA får en kanon kväll och håll tummarna för mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.