Student of Life

Underbara arbetsdag i Göteborg

Var rätt taggad med att få åka iväg under eftermiddagstimmarna och till det nya jobbet. Har arbetat på detta arbetsplats i snart två veckor. Ser alltid fram emot att komma hit. Ett säkert tecken med att man nu trivs bra på sin nya arbetsplats. Nämnt det säkerligen så många gånger nu redan; trivs verkligen som fisken i vattnet. Kör med bilen till Göteborg, lämnar bilen först på parkeringen, tar spårvagnen till rätt hållplats och därefter promenerar den sista biten. Tar ungefär trettio-fyrtio minuter. Vilket inte är så farligt. Det var enkelt att komma igång med arbetet här och har några få saker skall justeras. Annars är man igång igen på riktigt. Har förmodligen en kurs kvar som återstår – delegering. För både medicin och insulin. Det som man trivs extra med arbetet är att vi har tid för de äldre. Ger mer kvalité än att vinna tid. Hinner stanna kvar och umgås med de äldre. Får mer körtid och behöver inte stressa som man fick göra tidigare jobb inom hemtjänsten. Har tid med att dokumentera, ta sig fram med cykel och i tid. Dagens pass gick ändå kanon bra trots några få irritations ögonblick. Händer överallt. Tur att vi ändå kunde lösa ut det tillsammans och som vuxna. Passet gick så fort igenom och innan man var helt förberedd på det hela hade man någon kvar. Därefter skulle vi mötas upp på kontoret för att dokumentera det som skett under kvällen. Lugn och ro. Få en mer förbättrad förklaring utav händelserna utav dagen/kvällen. Väll hemma fanns det tre bitar pizza kvar i kylskåpet. Johan och Lilleman blev bjudna utav mina svärföräldrar på middag. Vilket lät så himla mysigt. Hoppas man är med tills nästa tillfälle. Pizza blev verkligen en perfekt liten kvällsmåltid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.